Афганістан 2021 : Posolstvo Ssha Soobshilo Ob Obstrele Aeroporta V Kabule Ria Novosti 15 08 2021 / Міністра внутрішніх справ афганістану абдул саттар мірзаквал у зверненні до громадян заявив, що таліби не будуть атакувати столицю країни кабул, і готується «мирна передача».

Афганістан 2021 : Posolstvo Ssha Soobshilo Ob Obstrele Aeroporta V Kabule Ria Novosti 15 08 2021 / Міністра внутрішніх справ афганістану абдул саттар мірзаквал у зверненні до громадян заявив, що таліби не будуть атакувати столицю країни кабул, і готується «мирна передача».. Як і більша частина керівництва держави. Events from the year 2021 in afghanistan. 15 лютого країна відзначатиме 32 річницю з дня виведення радянських військ з афганістану. Неділя, 15 серпня 2021, 12:44. Після входу до столиці афганістану бойовики талібану захопили президентський палац кабула.

У радикальній ісламістській організації оголосили про свою перемогу та завершення. Падіння кабула, або падіння афганістану — окупація колишньої столиці афганістану кабула бойовиками талібану. Про це пише the guardian та bbc. Свій крок він пояснив бажанням уникнути кровопролиття. Американські війська здійснили постріли в повітря в аеропорту кабула, повідомляє afp, коли тисячі афганців переповнили злітну смугу, намагаючись вилетіти з афганістану.

Sj9vajq7wl5w0m
Sj9vajq7wl5w0m from img.gazeta.ru
Все права защищены © ооо «миц «известия», 2021. В аеропорту столиці афганістану кабула тисячі афганців та іноземців намагаються покинути країну. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. Як і більша частина керівництва держави. Неділя, 15 серпня 2021, 12:44. Ймовірно, очільник країни відправився до таджикистану. Про це пише the guardian та bbc. Падіння кабула, або падіння афганістану — окупація колишньої столиці афганістану кабула бойовиками талібану.

У радикальній ісламістській організації оголосили про свою перемогу та завершення.

Президент афганістану ашраф гані в неділю, 15 серпня, подав у відставку після того, як таліби заявили про контроль над усією територією країни. Падіння кабула, або падіння афганістану — окупація колишньої столиці афганістану кабула бойовиками талібану. Там панує паніка та хаос. Після входу до столиці афганістану бойовики талібану захопили президентський палац кабула. Ймовірно, очільник країни відправився до таджикистану. В аеропорту столиці афганістану кабула тисячі афганців та іноземців намагаються покинути країну. Американські війська здійснили постріли в повітря в аеропорту кабула, повідомляє afp, коли тисячі афганців переповнили злітну смугу, намагаючись вилетіти з афганістану. Операція розпочалася 15 серпня 2021 року, коли сили талібів увійшли до кабула, через кілька годин після того, як президент ашраф гані втік з країни. Неділя, 15 серпня 2021, 12:44. 15 лютого країна відзначатиме 32 річницю з дня виведення радянських військ з афганістану. Про це пише the guardian та bbc. Events from the year 2021 in afghanistan. Можливо, 2021 рік стане часом, коли афганістан втратить кращий шанс на мир у цьому невідомо, скільки саме насилля у 2021 буде викликано зміною клімату, але загальна тенденція.

Президент афганістану ашраф гані в неділю, 15 серпня, подав у відставку після того, як таліби заявили про контроль над усією територією країни. Свій крок він пояснив бажанням уникнути кровопролиття. Міністра внутрішніх справ афганістану абдул саттар мірзаквал у зверненні до громадян заявив, що таліби не будуть атакувати столицю країни кабул, і готується «мирна передача». Все права защищены © ооо «миц «известия», 2021. Президент афганістану ашраф гані підтвердив, що виїхав із країни після взяття угрупованням «талібан» столиці кабула.

Tnuimblngl F M
Tnuimblngl F M from s.rfi.fr
Свій крок він пояснив бажанням уникнути кровопролиття. Events from the year 2021 in afghanistan. Міністра внутрішніх справ афганістану абдул саттар мірзаквал у зверненні до громадян заявив, що таліби не будуть атакувати столицю країни кабул, і готується «мирна передача». У радикальній ісламістській організації оголосили про свою перемогу та завершення. Падіння кабула, або падіння афганістану — окупація колишньої столиці афганістану кабула бойовиками талібану. Після входу до столиці афганістану бойовики талібану захопили президентський палац кабула. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. Президент афганістану ашраф гані в неділю, 15 серпня, подав у відставку після того, як таліби заявили про контроль над усією територією країни.

В аеропорту столиці афганістану кабула тисячі афганців та іноземців намагаються покинути країну.

Там панує паніка та хаос. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. Після входу до столиці афганістану бойовики талібану захопили президентський палац кабула. Американські війська здійснили постріли в повітря в аеропорту кабула, повідомляє afp, коли тисячі афганців переповнили злітну смугу, намагаючись вилетіти з афганістану. Міністра внутрішніх справ афганістану абдул саттар мірзаквал у зверненні до громадян заявив, що таліби не будуть атакувати столицю країни кабул, і готується «мирна передача». У радикальній ісламістській організації оголосили про свою перемогу та завершення. Ймовірно, очільник країни відправився до таджикистану. Як і більша частина керівництва держави. В аеропорту столиці афганістану кабула тисячі афганців та іноземців намагаються покинути країну. Про це пише the guardian та bbc. Операція розпочалася 15 серпня 2021 року, коли сили талібів увійшли до кабула, через кілька годин після того, як президент ашраф гані втік з країни. Президент афганістану ашраф гані підтвердив, що виїхав із країни після взяття угрупованням «талібан» столиці кабула. Свій крок він пояснив бажанням уникнути кровопролиття.

15 лютого країна відзначатиме 32 річницю з дня виведення радянських військ з афганістану. Після входу до столиці афганістану бойовики талібану захопили президентський палац кабула. Events from the year 2021 in afghanistan. Все права защищены © ооо «миц «известия», 2021. Падіння кабула, або падіння афганістану — окупація колишньої столиці афганістану кабула бойовиками талібану.

Llzr0 Mebpij M
Llzr0 Mebpij M from ichef.bbci.co.uk
Американські війська здійснили постріли в повітря в аеропорту кабула, повідомляє afp, коли тисячі афганців переповнили злітну смугу, намагаючись вилетіти з афганістану. Свій крок він пояснив бажанням уникнути кровопролиття. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. В аеропорту столиці афганістану кабула тисячі афганців та іноземців намагаються покинути країну. Events from the year 2021 in afghanistan. 15 лютого країна відзначатиме 32 річницю з дня виведення радянських військ з афганістану. Ймовірно, очільник країни відправився до таджикистану. Неділя, 15 серпня 2021, 12:44.

Після входу до столиці афганістану бойовики талібану захопили президентський палац кабула.

Неділя, 15 серпня 2021, 12:44. Там панує паніка та хаос. Президент афганістану ашраф гані підтвердив, що виїхав із країни після взяття угрупованням «талібан» столиці кабула. Американські війська здійснили постріли в повітря в аеропорту кабула, повідомляє afp, коли тисячі афганців переповнили злітну смугу, намагаючись вилетіти з афганістану. Про це пише the guardian та bbc. Падіння кабула, або падіння афганістану — окупація колишньої столиці афганістану кабула бойовиками талібану. Можливо, 2021 рік стане часом, коли афганістан втратить кращий шанс на мир у цьому невідомо, скільки саме насилля у 2021 буде викликано зміною клімату, але загальна тенденція. 15 лютого країна відзначатиме 32 річницю з дня виведення радянських військ з афганістану. У радикальній ісламістській організації оголосили про свою перемогу та завершення. Ймовірно, очільник країни відправився до таджикистану. В аеропорту столиці афганістану кабула тисячі афганців та іноземців намагаються покинути країну. Операція розпочалася 15 серпня 2021 року, коли сили талібів увійшли до кабула, через кілька годин після того, як президент ашраф гані втік з країни. Після входу до столиці афганістану бойовики талібану захопили президентський палац кабула.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code